Што е DO AudioTours™

DO AudioTours™ е повеќејазичен аудио приказ за вештачка интелигенција што го засилува вашиот оглас за недвижнини. Оваа алатка обезбедува дополнителни информации за потрошувачите и им овозможува на агентите да се разликуваат преку моќта на гласот на вештачката интелигенција.

Истражувањата покажуваат дека аудиото е ефикасен начин за поврзување што е критично за потенцијалните клиенти и тешко е да се направи онлајн. DO AudioTours™ користи патентиран интерфејс со вештачка интелигенција за директно поврзување со огласот на имотот.

Достапна алтернатива на видеото, оваа аудио/визуелна алатка обезбедува Аудио опис, натписи, повеќејазична поддршка и компоненти погодни за ADA кои оживуваат имот. Do AudioTours™ го капитализира знаењето и личните увиди на агентот како конкурентна предност.

Кликнете на паѓачкото мени за јазик!

Како работи

Откако ќе се интегрираат податоците од вашиот оглас, списоците за имот на агентите автоматски се појавуваат во DO AudioTours™ – потоа ќе ги обработиме тие огласи и доставете до вашето сандаче за е-пошта вашите автоматизирани AudioTours. Во е-поштата можете да споделите со сите ваши друштвени друштва и многу повеќе. За агентот кој сака да додаде личен допир… тие можат да додадат подлабоки описи со избирање имот, избирање фотографија и потоа снимајте повеќе аудио!

Кога ќе завршат со снимањето, тие ја објавуваат нивната AudioTour на приспособена страница за изложба што изгледа одлично и го олеснува споделувањето! Со една алатка, агентите можат да достават аудио опис плус затворени титлови, повеќејазична поддршка и компоненти погодни за ADA за секој од нивните огласи.

Страниците со изложба на AudioTour се споделуваат насекаде!

  • Додадете во листата на МЛС
  • Споделете на социјалните мрежи
  • Во е-пошта маркетинг
  • Во текстуални пораки

Интеграции на претпријатија

DO AudioTours™ соработува со посредници за недвижнини на ниво на претпријатие за да ги направат нивните огласи автоматски достапни за агентите на платформата.

Нашето претпријатие интеграција потоа им овозможува на потенцијалните купувачи да ги слушаат аудио-турите директно на веб-страницата на вашата компанија, на јазикот по нивен избор, зголемувајќи ја пристапноста и ангажираноста!

Сакате вашата организација да стане наш следен партнер на претпријатијата?

Оживувајте ги вашите огласи

За секого!

Посветени сме на пристапност и фер домување во недвижен имот.

Преку пренесување аудио искуства на купувачите на интернет, им овозможуваме на агентите подобро да им служат на заедниците со оштетен вид и повеќејазичните заедници.

Приказната зад DO AudioTours™

DirectOffer е посветена да им помогне на професионалците во областа на недвижностите да се покажат себеси додека сонот за сопствеништво на куќи е достапен за секого. Фокусот на компанијата на различноста, правичноста и инклузијата го поттикнува нашиот развој на прифатлива генерација Ц, која е поволна за АДА, технологија со повеќе јазици што им олеснува на луѓето да купуваат и продаваат домови.

Инспирацијата за AudioTours доаѓа директно од ќерката на нашиот извршен директор Аби. Прочитајте повеќе за тоа како AudioTours може да помогне да се направи процесот на сопственост на домот поеднаков за сите.

mk_MKМакедонски јазик
Скролувајте до врвот